marți, 11 decembrie 2012

Echipa Edu Teca

                Dragi cititori,

    Nu pot sa nu va scriu cateva cuvinte despre aceasta echipa minunata care este alcatuita din oameni care vor sa ne ajute in educatia copiilor nostri, prin crearea cd-urilor educative, dupa programa prescolara, colectia de 8 cd-uri, Seria Anotimpurilor.
    Echipa Edu Teca  vrea sa ofere un viitor mai bun copiilor nostri punandu-ne la dispozitie aceste cd-uri.
    Echipa Edu Teca organizeaza serbari si vizite la multe gradinite.Ii felicit pentru acest lucru, deoarece prezenta lor directa ofera incredere si bucurie copiilor care ii asteapta cu nerabdare sa-i vada si sa asculte ce sfaturi are sa le dea Zana ( :) parca le vad micile fete uimite). Pentru ascultarea si atentia lor ,copiii au fost rasplatiti cu un cadou oferit cu simpatie de Zana (un cd educativ).
    Tot echipa Edu Teca este cea care organizeaza multe concursuri la care pot participa multi doritori.
    Nu sunt singura care apreciaza aceasta echipa, pentru munca si efortul depus, ci sunt multe persoane ,in special mame si bunici care le-au (le) adreseaza cuvinte frumoase si nu in ultimul rand au apreciat si cd-urile pe care echipa le-a creat. I-au felicitat si indemnat sa creeze si alte cd-uri educative la fel de frumoase.
    Daca aveti nelamuriri, intrebari, nevoie de mai multe informatii sau intampinati probleme in instalarea cd-urilor pe PC ,echipa Edu Teca este gata sa va ajute oricand si in orice problema.Cum?Scrie-ti-le si ei va vor indruma ce aveti de facut.Unde? Pe pagina de facebook " Edu Teca pentru copii ''.
     Multumesc Edu Teca !
     Va felicit pentru realizarile d-voastra!



             Va invit sa vizionati doua videoclipuri:

- un interviu dat de echipa Edu Teca (o parte din echipa)

    
- parerea unei mame (din multimea de mame) care apreciaza Edu Teca

                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu